Zaległość w spłacie w providencie co robic
Zaległość w spłacie w providencie co robic
mam zaleglosci w splacie w providencie, prawie 8 tygodni zaleglych. pracownik jest bardzo nie uprzejmy i grozi mi swoim kierownikiem, ze on przyjdzie z komornikiem. grozi mi tez, ze moi sasiedzi dowiedza sie o moich dlugach. splacam ile moge, male kwoty, bo czasami 10-15 zlotych tygodniowo, a rata wynosi 90 zlotych i nie wiem co robic...
Re: Zaległość w spłacie w providencie co robic
Bujda na resorach. Do Komornika potrzebny jest prawomocny wyrok Sądu, a nie widzimisię jakiegoś pracownika z kierownikiem.pracownik jest bardzo nie uprzejmy i grozi mi swoim kierownikiem, ze on przyjdzie z komornikiem
Złamanie tajemnicy bankowej jest karalne. Poinformuj go o tym, choć pewnie dobrze o tym wie, próbuje jedynie wywrzeć na Tobie presję.grozi mi tez, ze moi sasiedzi dowiedza sie o moich dlugach.
Dobrze, że spłacasz cokolwiek, a nie chowasz głowy w piasek. Zadzwoń na infolinię Providenta (lub napisz do nich maila) z prośbą o zaprzestanie obsługi domowej, to jest najdroższy z możliwych wariantów pożyczek Providenta. Zapytaj również czy jest możliwość rozłożyć całość na jeszcze mniejsze raty.splacam ile moge, male kwoty, bo czasami 10-15 zlotych tygodniowo, a rata wynosi 90 zlotych i nie wiem co robic...
Re: Zaległość w spłacie w providencie co robic
@Bankowiec, nie da się w Providencie zrezygnować z obsługi domowej - tak mi się zdaje. Tak jak pisałeś, trzeba spłacać ile się da i tyle. Poza tym, tak jak pisał Bankowiec wszystko.
-