Nest bank 2018
Nest bank 2018
Czy słyszeliście może o banku NEST BANK? Ostatnio otworzył się ich oddział obok mojego domu i zastanawiam sie nad przeniesieniem tam konta, bo jednak dobrze miec blisko do oddzialu banku. Ktoś może ma tam konto?
Re: Nest bank 2018
Nest Bank - dawny Smart Bank. Całkiem dobra opcja dla osób szukających konta bez jakichkolwiek opłat (darmowe prowadzenie ROR, darmowa karta debetowa), od niedawna dostępne przelewy natychmiastowe za 1 zł (jedne z najtańszych na rynku)
Ogólnie warte polecenia. Do minusów mogę zaliczyć nieco staroświecki, mało funkcjonalny system bankowości internetowej i beznadziejną aplikację mobilną (chyba najgorszą ze wszystkich dostępnych na rynku)
W skali 1-10 oceniłbym na 6.
Ogólnie warte polecenia. Do minusów mogę zaliczyć nieco staroświecki, mało funkcjonalny system bankowości internetowej i beznadziejną aplikację mobilną (chyba najgorszą ze wszystkich dostępnych na rynku)
W skali 1-10 oceniłbym na 6.
-
Nowy system transakcyjny i apka soon...
-
Re: Nest Bank
patience, Young Padawan, patience...
@KredytyNest Czy Nest Bank to stary Smart Bank tylko, czy z jakimś innym się połączył?
-
Smart Bank (detal) + FM Bank/BIZ Bank (segment MiŚ) = Nest Bank z ofertą dla wszystkich
KredytyNest polecasz tam kredyt gotówkowy na 30 k zł?
Ja potrzebuję 20k kredytu. Mżesz mi wyliczyć ratę i koszty?? @NestBank
IronMan podaj więcej danych dla Nest~, swoje zarobki, od do kiedy umowa, obecne zobowiązania, miejsce zamieszkania (miejscowość, województwo), i okres kredytowania jaki Cie interesuje...
-