Najlepszy bank do konta osobistego
-
Najlepszy bank do konta osobistego
Całe życie miałem konto w banku spółdzielczym, ale obecnie oddział został zamknięty i przeniesiony na drugi koniec miasta. Obok siebie mam bank PKO i PEKAO oraz oddziału mBanku. Który z tych banków polecacie?
Re: Najlepszy bank do konta osobistego
Ja mam kontoo w banku PEKAO SA i jestem bardzo zadowolony, chociaż ostatnio nie otrzymałem karty kredytowej. Ale obsługa profesjonalna i nie duzo przerw technicznych i super internetowa bankowosc
mBank jest bankiem w dużej mierze internetowym. Znakomitą większość spraw załatwisz przez telefon/bankowość internetową, więc jeśli cenisz sobie wygodę, polecam mBank. Chociaż do PKO też nie mam zastrzeżeń. Od niedawna wprowadzili również przelewy ekspresowe 

Zdecydowanie polecam DEutsche Bank , jestem z tego banku bardzo zadowolony. Miła obsługa i fajny system bankowości elektronicznej.
Konto posiadam w banu PEKAO S.A. i sobie chwalę. Mam tam rachunek bodajże od 12 lat. Jestem zadowolony,nigdy nie miałem większych problemów z tym kontem.
Polecam T-mobile usługi Bankowe, stary Alior Sync - szczerze, jestem bardzo zadowolony z tego konta. Przelewy ekspresowe, kantor online -
-