Najlepsze obligacje bankowe 2017 - gdzie?
Najlepsze obligacje bankowe 2017 - gdzie?
Zastanawiam się nad przerzuceniem pieniędzy na lokatę bankową. Trzymam obecnie pieniądze na koncie oszczędnościowym, ale niestety często podbieram z niego pieniądze;p a i odsetki są znikome. Kwotą jaką dysponuję to około 14.500 złotych. Polecicie jakąś lokatę?
Re: Najlepsze obligacje bankowe 2017 - gdzie?
Obecnie najlepsze lokaty oferuje IDEA BANK "Lokata Happy" 4% - kwota lokaty od 1000 do 10 000 złotych (2 miesiące). - Nie trzeba zakładać konta w banku. Lokatę można założyć przez internet. Lokatę założyć można tylko raz
Podobną lokatę, z tym, że na 3 miesiące (też 4%), oferuje PLUS BANK - Tutaj trzeba założyć niestety konto. Można to zrobić przez internet i otwierając konto, możesz otworzyć lokatę.
Podobną lokatę, z tym, że na 3 miesiące (też 4%), oferuje PLUS BANK - Tutaj trzeba założyć niestety konto. Można to zrobić przez internet i otwierając konto, możesz otworzyć lokatę.
Udało mi się założyć lokatę w IDEa banku. W sumie, fajnie - wszystko załatwiłem przez internet
.

Bardzo się cieszę, że mogłem pomóc. Zaglądaj tu częściej po więcej informacji!:)
Czy wiecie może jakie teraz lokaty opłaca się założyc w 2018 ? jw którym banku?
-