Jaki Bank ma najlepszą aplikację mobilną?
Jaki Bank ma najlepszą aplikację mobilną?
Jaki bank według Was ma najlepszą aplikację mobilną? Korzystam z konta w Getin Banku i tak średnio mi ich aplikacja podchodzi. Czasami crashuje, zawiesza się, jest mało przyjazna jak dla mnie... polecicie jakiś bank z dobrą aplikacją mobilną?
Re: Jaki Bank ma najlepszą aplikację mobilną?
Bank Zachodni WBK i mBank są zazwyczaj w czołówce aplikacji moblinych. BZWBK z dwa razy wygrał i się nie dziwie. Aplikacja WBK jest przejrzysta i nie zawiesza się. Zdarzyło mi się może tylko jeden raz, aby się zawiesiła.
Posiadam konto w mBanku i jestem zadowolony z aplikacji mobilnej i to nawet bardzo. Według mnie jest bardzo intuicyjna i bez awaryjna. Chociaż czasem się przycina. Ale poza tym polecam, IKO uzywa moja siostra - widziałem apke, wydaje się spoko.
Jeśli miałbym wybrać 3 najlepsze z najlepszych aplikacji mobilnych dostępnych na rynku (a korzystałem ze wszystkich się liczących, będzie to ok. 10-15 sztuk) to bez wdawania się w szczegóły podium układałoby się mniej więcej tak:
1. Millenium
2. BZWBK
3. mBank
1. Millenium
2. BZWBK
3. mBank
Ja korzystałem z aplikacji Getina, Mbanku i IKO. Najgorsza, to Getin bez dwóch zdań.
IPKO ma najlepszą aplikację, ostatnio wygrali nagrodę. I w sumie z tym się zgadzam, najlepsza w PKO, dalej w BZWBK
-